Här kan du boka din körning

Observera: Priset på LeMans är 12000kr oavsett antal. Vi är medvetna om att priset blir satt per person när man bokar och jobbar på att hitta en lösning. Välj valfritt antal och ange istället hur många ni är i meddelandefältet nedan så justerar vi det i efterhand. 

Vid lån av hjälm skall man ha en hjälmluva. Dessa finns att köpa för 20kr och då kan man behålla den till fortsatta körningar hos oss.

OBSERVERA: Alla som deltar i ett bokat upplägg måste ha fyllt 14 år.

Körning

Vid en bokning har ni hela banan för er själva. Därför är minsta antal vid bokning 6 personer. Är ni färre än 6 personer rekommenderar vi antingen att man samlar ihop fler eller kommer på drop-in. Notera att vi enbart har drop-in i mån av plats.

Boka en tid

Boka en tid hos oss idag och ändra antal eller avboka utan kostnad senast 1 dag innan körning. Vid avbokning samma dag debiteras det fulla beloppet. Observera att alla som deltar i ett bokat tävlingsupplägg måste ha fyllt minst 14 år.

Betalning

Vi tar emot kort, kontanter och swish på plats. Företag kan välja att få körningen på faktura. Medtag då fakturauppgifter så löser vi det på plats. Utebliven körning debiteras med faktura till bokningsansvarig.

Frågor?

Hittar ni inte en tid som passar, eller har ni frågor om en bokning? Kontakta oss på 063512115 eller info@ostersundsgokart.se

OBSERVERA: Man kan inte boka en tid samma dag. Bokningssystemet kan därför INTE användas för att se när det finns tillgängliga tider för drop-in. Vill man komma på drop-in rekommenderar vi därför alltid att man ringer oss samma dag.